do 17 september 2020

9:30  - 11:00
Prijs:
 gratis

Vanaf 17 september is er elke 14 dagen een Stiltewandeling o.l.v. ds. Jacqueline Geertse, langs het starnd bij Breskens. Dat is dus in de even weken. In het begin wordt er in Stilte gewandeld. Na verloop van tijd is er een vraag om met een medewandelaar te bespreken. Na afloop drinken we een kopje koffie in één van de vele paviljoens
De wandeling begint steeds vanaf een andere plaats en duurt ruim een uur. Aanmelden, als je mee wilt doen bij ds. Geertse tel 06-83578357.

vieringen online
Pas op de plaats
Vanaf 4 november 2020 volgen we de nieuwe richtlijnen van de regering: zoveel mogelijk thuisblijven, zo min mogelijk bewegingen. Daarom gaan we de komende tijd alleen online vieringen houden en bent u welkom bij kerkdienstgemist.nl. We zenden uit vanuit de kerk in Schoondijke.