Rooster van kerkdiensten Rooster van kerkdiensten
                                            Kerkdiensten juli -augustus 2020

Vanaf 5 juli is er in onze gemeente weer een fysieke kerkdienst, zij het onder strikte omstandigheden. Kerkgangers moeten zich aanmelden via pgdeverbinding@live.nl of telefonisch bij de scriba 06-19004670.
Via de link www.kerkdienstgemist.nl, kunt u vanaf 10.00 uur nog steeds meeluisteren naar de viering. Kies kerk Schoondijke, want ook de viering vanuit Breskens is daar te beluisteren
datum naam aan-vang plaats voorganger bijzonderheden organist collecte
5-jul   10:00 Br ds. J.Geertse   dhr. F.Rodts KIA vakantie voor kinderen in armoede
12-jul   10:00 Br ds. H. Leentfaar   dhr.G.van Oosten-brugge st Prot zieknzorg
19-jul   10:00 Br em.pastor mevr. R. Koops   dhr N. Luuring Voedselbank Z-VL
26-jul vier de zomer 10:00 Sch ds. P. Overduin regionale viering mevr. M.Roelofs jeugdwerk W-Zl
2-aug   10:00 Sch ds.I.Koeman   dhr. F.Rodts JOTA
9-aug   10:00 Br ds. J.Geertse   dhr.G.van Oosten-brugge PSC Schoolfonds
16-aug   10:00 Sch ds. J.Geertse   mevr. M.Roelofs KIA Rwanda
23-aug   10:00 Br ds. H. Leentfaar   dhr.G.van Oosten-brugge Kerk en vluchteling

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.