Rooster van kerkdiensten Rooster van kerkdiensten
                                            Kerkdiensten februari 2021

De kerkenraad heeft besloten om alleen online vieringen te houden, om bij te dragen aan het beleid van de regering om contacten zoveel mogelijk te beperken.
Via de link www.kerkdienstgemist.nl, kunt u vanaf 10.00 uur nog steeds meeluisteren naar de viering. Kies kerk Schoondijke,

datum naam aan-vang plaats voorganger bijzonderheden organist collecte
24-1   10:00 Sch Em. Past. R. Koops   F Rodts  JOP
7-2   10:00 Sch J. Geertse   F Rodts KIA Wereld diaconaat Bangladesh
14-2   10:00 Sch J. Geertse   M Roelofs St kerk en vluchteling
21-2 1e zondag van de 40 dagen 10:00 Sch Kerkenraad   F Rodts KIA Wereld diaconaat Moldavië
28-2 2e zondag van de 40 dagen 10:00 Br Vr. Dees   F Rodts JOTA

vieringen online
Pas op de plaats
Vanaf 4 november 2020 volgen we de nieuwe richtlijnen van de regering: zoveel mogelijk thuisblijven, zo min mogelijk bewegingen. Daarom gaan we de komende tijd alleen online vieringen houden en bent u welkom bij kerkdienstgemist.nl. We zenden uit vanuit de kerk in Schoondijke.