Samenstelling kerkenraad Samenstelling kerkenraad

Samenstelling van de kerkenraad

De kerkenraad geeft leiding aan het leven en werken van de gemeente. Zij vertegenwoordigt de gemeente naar buiten toe.

Het moderamen/dagelijks bestuur van de kerkenraad bestaat uit:
predikant,voorzitter/preses,secretaris/scriba en drie leden.

Voor de vermogensrechtelijke zaken van de gemeente is het college van kerkrentmeesters verantwoordelijk. Het college heeft rechtspersoonlijkheid, namens de kerkenraad en bestaat uit ouderling-kerkrentmeester/voorzitter, kerkrentmeester/secretaris, twee leden/ouderlingen-kerkrentmeester en twee leden/kerkrentmeester.

Voor de vermogensrechtelijke aangelegenheden van diaconale aarde is het college van diaken verantwoordelijk. Het college heeft een eigen rechtspersoonlijkheid.
voorzitter, secretaris en twee leden. .

Het college van ouderlingen wordt gevormd door zes ouderlingen.

Plaatelijke regeling Plaatelijke regeling

Plaatselijke regeling PG "de Verbinding"

Informatienummer 2017-2019 Informatienummer 2017-2019

Informatienummer 2017-2019