Bestuur en organisatie Bestuur en organisatie
Organisatie

De kerkelijke gemeente is een vrijwilligersorgaisatie. Er is slecht één betaalde kracht en dat is de predikant. Onze gemeente heeft ongeveer 100 vrijwilligers, die één of meer taken uitvoeren. Het geheel wordt aangestuurd door een kerkenraad, die ook weer uit vrijwilligers bestaat.
In dit hoofdstuk vindt u
  • namen en emailadressen van de bestuurders
  • de plaatselijke regeling
  • jaarverslag van het college van kerkrentmeesters
  • jaarverslag van het college van ouderlingen
  • jaarverslag van het college van diakenen

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.