Agendapagina
« vorige  |  september 2020  |  volgende »

Donderdag 17 september 2020 Stiltewandelingen
Locatie: Strand Breskens
Tijdstip: 9:30  - 11:00
Prijs: gratis

Vanaf 17 september is er elke 14 dagen een Stiltewandeling o.l.v. ds. Jacqueline Geertse, langs het starnd bij Breskens. Dat is dus in de even weken. In het begin wordt er in Stilte gewandeld. Na verloop van tijd is er een vraag om met een medewandelaar te bespreken. Na afloop drinken we een kopje koffie in één van de vele paviljoens
De wandeling begint steeds vanaf een andere plaats en duurt ruim een uur. Aanmelden, als je mee wilt doen bij ds. Geertse tel 06-83578357.

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.