Heden-Verleden-Toekomst Heden-Verleden-Toekomst
In de informatiegids leest u over het heden van onze gemeente. U ziet wat er allemaal gedaan wordt om de gemeente op te bouwen en in stand houden. Informatiegids

In de blokjes geschiedenis, leest u over het verleden van de huidige gemeente, waardoor zij is gevormd en over haar verschillende voorlopers.
In het beleidsplan ziet u wat ons voor ogen staat, waaraan gewerkt wordt om ook in de toekomst gemeente van Christus te kunnen zijn.

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.