Heden-Verleden-Toekomst Heden-Verleden-Toekomst
In de informatiegids leest u over het heden van onze gemeente. U ziet wat er allemaal gedaan wordt om de gemeente op te bouwen en in stand houden. Informatiegids

In de blokjes geschiedenis, leest u over het verleden van de huidige gemeente, waardoor zij is gevormd en over haar verschillende voorlopers.
In het beleidsplan ziet u wat ons voor ogen staat, waaraan gewerkt wordt om ook in de toekomst gemeente van Christus te kunnen zijn.

vieringen online
Pas op de plaats
Vanaf 4 november 2020 volgen we de nieuwe richtlijnen van de regering: zoveel mogelijk thuisblijven, zo min mogelijk bewegingen. Daarom gaan we de komende tijd alleen online vieringen houden en bent u welkom bij kerkdienstgemist.nl. We zenden uit vanuit de kerk in Schoondijke.