Heden-Verleden-Toekomst Heden-Verleden-Toekomst
In de informatiegids leest u over het heden van onze gemeente. U ziet wat er allemaal gedaan wordt en wie meehelpen aan het opbouwen en in stand houden van de gemeente. Informatiegids

In de blokjes geschiedenis, leest u over het verleden van de huidige gemeente, waardoor zij is gevormd en over haar verschillende voorlopers.
In het beleidsplan ziet u wat ons voor ogen staat, waaraan gewerkt wordt om ook in de toekomst gemeente van Christus te kunnen zijn.

Bonhoefferzondag, 10 mei
Op 10 mei is er een bijzondere kerkdienst. Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de Duitse theoloog Dietrich Bonhoeffer in Duitsland terecht gesteld werd, voor zijn aandeel in het beramen van een aanslag op het leven van Hitler. In de gevangenis schreef hij gebeden en gedichten die ook mensen van nu inspireren. Het gaat om basale menselijke gevoelens van verdriet, verlatenheid worsteling met de zin van het leven en worsteling met God. Op heel veel plaatsen in Nederland wordt dit voorjaar aandacht besteed aan het werk van Bonhoeffer. De dienst begint om 10.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunt u de viering alleen nline volgen via kerkdienst gemist.nl, zoek naar Schoondijke.

Het concert van de Sunshinecleaners 's middags gaat niet door.