Samenstelling kerkenraad Samenstelling kerkenraad

Samenstelling van de kerkenraad

De kerkenraad geeft leiding aan het leven en werken van de gemeente. Zij vertegenwoordigt de gemeente naar buiten toe.

Het moderamen/dagelijks bestuur van de kerkenraad bestaat uit:
predikant,voorzitter/preses,secretaris/scriba en twee leden.

Voor de vermogensrechtelijke zaken van de gemeente is het college van kerkrentmeesters verantwoordelijk. Het college heeft rechtspersoonlijkheid, namens de kerkenraad en bestaat uit ouderling-kerkrentmeester/voorzitter, kerkrentmeester/secretaris, één lid/ouderling-kerkrentmeester en twee leden/kerkrentmeester.

Voor de vermogensrechtelijke aangelegenheden van diaconale aarde is het college van diaken verantwoordelijk. Het college heeft een eigen rechtspersoonlijkheid.
Het colege bestaat uit vier leden, voorzitter en secretaris, twee vacatures.

Het college van ouderlingen wordt gevormd door zes ouderlingen, voorzitter, secretaris, één lid, drie vacatures.

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.