Rooster van kerkdiensten Rooster van kerkdiensten
                                  Kerkdiensten maart - april 2020
datum naam aan-vang plaats voorganger bijzonderheden organist
15-mrt Om uitbreiding van besmetting met het coronavirus in te dammen is er geen kerkdienst in onze gemeente.
18-mrt Helaas is de vesper afgelast
22-mrt Om uitbreiding van besmetting met het coronavirus in te dammen is er geen kerkdienst in onze gemeente. Via de link https://kerkdienstgemist.nl/stations/1601-Protestantse-kerk-Schoondijke    kunt u vanaf 10.00 uur meeluisteren naar de bijbellezing en de overdenking van onze predikant.
25-mrt Helaas is de vesper afgelast
29-mrt Om uitbreiding van besmetting met het coronavirus in te dammen is er geen kerkdienst in onze gemeente. Via de link https://kerkdienstgemist.nl/stations/1601-Protestantse-kerk-Schoondijke    kunt u vanaf 10.00 uur meeluisteren naar de bijbellezing en de overdenking van onze predikant.
1-apr   19:15 Schoondijke/PKN gemeente-leden vesper dhr. F.Rodts
5-apr Palm-zondag 10:00 Schoondijke ds. J.Geertse   mevr. M.Roelofs
5-apr Palm-zondag 14:30 Breskens/ Hooge Platen ds. M.v.Manen oec viering met White group mevr. M.Roelofs
9-apr Witte Donder-dag 19:30 Schoondijke ds. J.Geertse viering H.A. mevr. T.van 't Westeinde
10-apr Goede Vrijdag 19:30 Waterland-
kerkje
ds. J.Geertse   dhr N. Luuring
11-apr Stille Zaterdag 21:00 Schoondijke /RK div. voorgangers+ ds. J.Geertse oec viering
12-apr Pasen 10:00 Schoondijke ds. J.Geertse m.m.v. de cantorij
19-apr   10:00 Breskens ds. J.Geertse   dhr.G.van Oosten-brugge
26-apr   10:00 Schoondijke ds. De Beun   mevr. M.Roelofs

Bonhoefferzondag, 10 mei
Op 10 mei is er een bijzondere kerkdienst. Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de Duitse theoloog Dietrich Bonhoeffer in Duitsland terecht gesteld werd, voor zijn aandeel in het beramen van een aanslag op het leven van Hitler. In de gevangenis schreef hij gebeden en gedichten die ook mensen van nu inspireren. Het gaat om basale menselijke gevoelens van verdriet, verlatenheid worsteling met de zin van het leven en worsteling met God. Op heel veel plaatsen in Nederland wordt dit voorjaar aandacht besteed aan het werk van Bonhoeffer. De dienst begint om 10.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunt u de viering alleen nline volgen via kerkdienst gemist.nl, zoek naar Schoondijke.

Het concert van de Sunshinecleaners 's middags gaat niet door.