Relatienetwerk Relatienetwerk

Relatie-netwerk

De Protestantse gemeente "de Verbinding" is een gemeente van de Protestantse Kerk in Nederland: www.protestantsekerk.nl .

De gemeente maakt deel uit van de classis Delta, waarin de gemeenten van de Protestantse Kerk in Zeeuws-Vlaanderen en van de Zuidhollandse eilanden vertegenwoordigd zijn.

Informatie over andere classes en gemeenten in Zeeland kunt u vinden via
www.gelovenindedelta.nl .

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.