Relatienetwerk Relatienetwerk

Relatie-netwerk

De Protestantse gemeente "de Verbinding" is een gemeente van de Protestantse Kerk in Nederland: www.protestantsekerk.nl .

De gemeente maakt deel uit van de classis Delta, waarin de gemeenten van de Protestantse Kerk in Zeeuws-Vlaanderen en van de Zuidhollandse eilanden vertegenwoordigd zijn.

Informatie over andere classes en gemeenten in Zeeland kunt u vinden via
www.gelovenindedelta.nl .

vieringen online
Pas op de plaats
Vanaf 4 november 2020 volgen we de nieuwe richtlijnen van de regering: zoveel mogelijk thuisblijven, zo min mogelijk bewegingen. Daarom gaan we de komende tijd alleen online vieringen houden en bent u welkom bij kerkdienstgemist.nl. We zenden uit vanuit de kerk in Schoondijke.