Ons visitekaartje Ons visitekaartje
De Protestantse gemeente "de Verbinding" is verwonderd over Gods trouw en vertrouwt erop dat Hij zijn gemeente in West Zeeuws-Vlaanderen leidt door de tijden. In navolging van Jezus Christus voelt de gemeente zich geroepen om te luisteren naar, open te staan en op te komen voor onze medemens; in het bijzonder voor de meest kwetsbaren en voor de kwetsbaarheid van de schepping.
Aangespoord en bemoedigd door de heilige Geest volgen we onze roeping vierend, uitnodigend, vrolijk en zoeken met lef naar wegen die mensen verbinden met God en met elkaar.

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.