Ons visitekaartje Ons visitekaartje
De Protestantse gemeente "de Verbinding" is verwonderd over Gods trouw en vertrouwt erop dat Hij zijn gemeente in West Zeeuws-Vlaanderen leidt door de tijden. In navolging van Jezus Christus voelt de gemeente zich geroepen om te luisteren naar, open te staan en op te komen voor onze medemens; in het bijzonder voor de meest kwetsbaren en voor de kwetsbaarheid van de schepping.
Aangespoord en bemoedigd door de heilige Geest volgen we onze roeping vierend, uitnodigend, vrolijk en zoeken met lef naar wegen die mensen verbinden met God en met elkaar.

Bonhoefferzondag, 10 mei
Op 10 mei is er een bijzondere kerkdienst. Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de Duitse theoloog Dietrich Bonhoeffer in Duitsland terecht gesteld werd, voor zijn aandeel in het beramen van een aanslag op het leven van Hitler. In de gevangenis schreef hij gebeden en gedichten die ook mensen van nu inspireren. Het gaat om basale menselijke gevoelens van verdriet, verlatenheid worsteling met de zin van het leven en worsteling met God. Op heel veel plaatsen in Nederland wordt dit voorjaar aandacht besteed aan het werk van Bonhoeffer. De dienst begint om 10.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunt u de viering alleen nline volgen via kerkdienst gemist.nl, zoek naar Schoondijke.

Het concert van de Sunshinecleaners 's middags gaat niet door.