Ons visitekaartje Ons visitekaartje
De Protestantse gemeente "de Verbinding" is verwonderd over Gods trouw en vertrouwt erop dat Hij zijn gemeente in West Zeeuws-Vlaanderen leidt door de tijden. In navolging van Jezus Christus voelt de gemeente zich geroepen om te luisteren naar, open te staan en op te komen voor onze medemens; in het bijzonder voor de meest kwetsbaren en voor de kwetsbaarheid van de schepping.
Aangespoord en bemoedigd door de heilige Geest volgen we onze roeping vierend, uitnodigend, vrolijk en zoeken met lef naar wegen die mensen verbinden met God en met elkaar.

vieringen online
Pas op de plaats
Vanaf 4 november 2020 volgen we de nieuwe richtlijnen van de regering: zoveel mogelijk thuisblijven, zo min mogelijk bewegingen. Daarom gaan we de komende tijd alleen online vieringen houden en bent u welkom bij kerkdienstgemist.nl. We zenden uit vanuit de kerk in Schoondijke.