PG "de Verbinding" op de kaart PG "de Verbinding" op de kaart

De Protestantse gemeente "de Verbinding" is gevestigd in Schoondijke, Breskens, Groede en Waterlandkerkje in West Zeeuws-Vlaanderen.
Adres: Dorpsplein 37, 4507 BH Schoondijke
Scriba: Gerdien de Graaf, E: pgdeverbinding@live.nl
Predikant: ds Jacqueline Geertse, T: 06-83578357

Adressen kerkgebouwen
Schoondijke: Dorpsplein 37, 4507 BH Schoondijke
Breskens: Dorpstraat 50, 4501 EG Breskens
Groede: Markt 1, 4503 AH Groede
Waterlandkerkje: Molenstraat 58, 4508 AG Waterlandkerkje

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.