PG "de Verbinding" op de kaart PG "de Verbinding" op de kaart

De Protestantse gemeente "de Verbinding" is gevestigd in Schoondijke, Breskens, Groede en Waterlandkerkje in West Zeeuws-Vlaanderen.
Adres: Dorpsplein 37, 4507 BH Schoondijke
Scriba: Gerdien de Graaf, E:
Predikant: ds Jacqueline Geertse, T: 06-83578357

Adressen kerkgebouwen
Schoondijke: Dorpsplein 37, 4507 BH Schoondijke
Breskens: Dorpstraat 50, 4501 EG Breskens
Groede: Markt 1, 4503 AH Groede
Waterlandkerkje: Molenstraat 58, 4508 AG Waterlandkerkje

Bonhoefferzondag, 10 mei
Op 10 mei is er een bijzondere kerkdienst. Het is dit jaar 75 jaar geleden dat de Duitse theoloog Dietrich Bonhoeffer in Duitsland terecht gesteld werd, voor zijn aandeel in het beramen van een aanslag op het leven van Hitler. In de gevangenis schreef hij gebeden en gedichten die ook mensen van nu inspireren. Het gaat om basale menselijke gevoelens van verdriet, verlatenheid worsteling met de zin van het leven en worsteling met God. Op heel veel plaatsen in Nederland wordt dit voorjaar aandacht besteed aan het werk van Bonhoeffer. De dienst begint om 10.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunt u de viering alleen nline volgen via kerkdienst gemist.nl, zoek naar Schoondijke.

Het concert van de Sunshinecleaners 's middags gaat niet door.