"de Verbinding" "de Verbinding"
Onze gemeente heet "de Verbinding, een naam met een opdracht, om steeds opnieuw de verbinding te zoeken en verbinding te maken.

• Verbinding met de Ene, in wiens naam de gemeente samenkomt, die wij willen eren en dienen.
  • Verbinding met elkaar, die zich uit in onderlinge zorg en betrokkenheid en in onderlinge samenwerking bij de opbouw van de gemeente.
  • Verbinding met wie wij verbonden zijn, omdat zij in onze gemeente staan ingeschreven, maar die niet of nauwelijks deelnemen aan het gemeenteleven.
  • Verbinding met wie te kort komen op het gebied van barmhartigheid, gerechtigheid en vrede.
  • Verbinding met de andere gemeenten van de Protestantse Kerk in West Zeeuws-Vlaanderen. Zo streven we ernaar, dat de gemeenten door de samenwerking tot meer in staat zijn dan apart.

Zomerzangavond Breskens
Op 16 augustus om 19.30u is er een zomerzangavond in de Protestantse kerk in Breskens ( Dorpsstraat 50). Een avond vol samenzang van liederen met het thema "Vrijheid, Vrede". Medewerking wordt verleend door het Bressiakwartet, Akko de Feijter(orgel) en Ariëtte Robinson(dwarsfluit). Gemeenteleden en gasten zijn hartelijk welkom en de toegang is gratis.
De avond wordt besloten met een hapje en een drankje tegen geringe vergoeding.