"de Verbinding" "de Verbinding"
Onze gemeente heet "de Verbinding, een naam met een opdracht, om steeds opnieuw de verbinding te zoeken en verbinding te maken.

• Verbinding met de Ene, in wiens naam de gemeente samenkomt, die wij willen eren en dienen.
  • Verbinding met elkaar, die zich uit in onderlinge zorg en betrokkenheid en in onderlinge samenwerking bij de opbouw van de gemeente.
  • Verbinding met wie wij verbonden zijn, omdat zij in onze gemeente staan ingeschreven, maar die niet of nauwelijks deelnemen aan het gemeenteleven.
  • Verbinding met wie te kort komen op het gebied van barmhartigheid, gerechtigheid en vrede.
  • Verbinding met de andere gemeenten van de Protestantse Kerk in West Zeeuws-Vlaanderen. Zo streven we ernaar, dat de gemeenten door de samenwerking tot meer in staat zijn dan apart.

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.