Samenwerking in West Zeeuws-Vlaanderen Samenwerking in West Zeeuws-Vlaanderen

Samenwerking in Zeeuws-Vlaanderen:

Onze gemeente werkt samen in het cluster West Zeeuws-Vlaanderen met andere gemeenten van de Protestantse Kerk, nl.

We kunnen weer naar de kerk!
Vanaf 5 juli bent u weer van harte welkom om samen te vieren, dat God trouw blijft,ook in moeilijke tijden, zoals tijdens de coronacrisis. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zijn er wel een aantal voorwaarden:
  • u moet zich vooraf aanmelden, uiterlijk vrijdagavond voorafgaand aan de zondag, dat u wilt komen via pgdeverbinding@live.nl.
  • u hebt geen klachten, die aan corona gerelateerd kunnen worden
  • u houdt zich aan de instructies van de coördinatoren, die in de dienst aanwezig zijn om u te helpen
  • u bewaart 1,5m afstand tot mensen waarmee u niet samen een huishouden vormt.
  • de overige instructies vindt u hier.